Vrtić za pse

Psi se moraju sigurno socijalizirati s drugim psima kako bi izrasli u dobre pse. Najbolje mjesto za to je vrtić za pse. Iako parkovi za pse mogu biti zabavan izlaz i za vas i za vaše štene, teško je predvidjeti kakve će vrste pasa biti tamo, hoće li biti agresivni, hoće li slušati svoje vlasnike, je li njihova igra sigurna i primjerena. Naš vrtić je namjenjen za male i srednje pse, pružamo okruženje bez kaveza u kojem se psi igraju pod nadzorom obučenog člana tima. Prednosti boravka pasa u vrtiću su mnogobrojne. Osim što pas dan provodi u igranju i socijalizaciji, eliminira se stres kod pasa. Psi koji pohađaju vrtić za pse sretniji su, zdraviji, poslušniji i mirniji, stoga, budući da je interes velik, iskoristite na vrijeme ovu priliku. Usluge vrtića se mogu koristiti na satnom, dnevnom i mjesečnom nivou.  Osigurana je kvalitetna prehrana, a nudimo i mogućnost donošenja vlastite hrane kako bi njihov boravak bio što ugodniji.

Pansion

Ukoliko putujete mi smo tu za Vas da preuzmemo brigu o Vasim mezimcima.Vaši ljubimci imaju nadzor 24h. Pansionski kapacitet nam je mali, kako bi smo svakom ljubimcu posvetili potpunu pažnju. Psi koji se nalaze kod nas na pansionu više dana učestvuju u programima dnevnog boravka preko dana. Osigurana je kvalitetna prehrana, a nudimo i mogućnost donošenja vlastite hrane kako bi njihov boravak bio što ugodniji.

Individualni program

Individualni program podrazumjeva  intenzivnu igru i rad sa psom. Radi se na izbacivanju neželjenih i destruktivnih načina ponašanja. Pas istovremeno i uči nove i poželjnije načine ponašanja. Ovaj program podrazumjeva i učenje psa osnovnim komandama poslušnosti, tako da ga mogu koristiti i vlasnici koji su tek nabavili psa, gdje on od početka može naučiti u kontrolisanim uslovima osnovnu poslušnost, trošiti potrebnu količinu energije i na pozitivan način doživljavati svoje prve kontakte sa drugim psima.

Socijalizacija

U DA PET CARE svakog psa prethodno provjeravamo i procjenjujemo prije nego što mu se odobri otvorena igra i dodjeljujemo igraonice na temelju veličine i temperamenta. Iako se psi mogu razboljeti baš kao u dječjem vrtiću, također imamo strogi protokol čišćenja koji se zove Pet-Safe Cleaning Program koji smanjuje prijenos bolesti. Dodatno, naš vrtić nadzire veterinarsko osoblje.

Psi su društvena bića i vole imati svoj “čopor”. Pas ipak najprirodnije i najotvorenije može da ima komunikaciju sa pripadnikom svoje vrste- drugim psom. To mi nikada nećemo moći zamijeniti. Zato je bitno da pas kroz cijeli svoj život ima svoje “društvo” koje ne čine samo drugi psi iste starosti. Raznolikost u starosti, veličini, temperamentu je ono što čini socijalizaciju i što obogaćuje njegove društvene vještine. Psi koji redovno dolaze u program dnevne brige svojom posebnošću i zdravim odnosom sa drugim psima stvaraju sredinu koja omogućuje svakom drugom psu da u društvu bude ono što je – pas.

Hotel za mace

Naš hotel za mace vodi  tim veterinara pod čijm su nadzorom 24 sata.  Ovo je posebna usluga gdje mace mogu boraviti zajedno i osjećati se kao kod kuće. Ukoliko neke mace ne žele dijeliti dnevni boravak imaju svoj prostor za uživanje i spavanje.

Osigurana je kvalitetna individualna i posebna prehrana, a nudimo i mogućnost donošenja vlastite hrane kako bi njihov boravak bio što ugodniji.

Zahtijevamo da se sve mačke vakcinišu, očiste od unutrašnjih i vanjskih parazita, sterilišu, kastriraju. Ovo su zahtjevi Da Pet Care u cilju zaštite zdravlja svih mačaka u boravku.

 

Savjetovanje o prehrani kućnih ljubimaca

Prehrana je za ljubimce podjednako važna kao i za ljude. Odabir prave hrane za pse i mačke počinje utvrđivanjem specifičnih potreba vašeg ljubimca. Uz odabir prave hrane, jednako je važno znati koliko – ili koliko – malo hraniti svog krznenog prijatelja.Prehrana je temelj zdravog kućnog ljubimca i svi moraju osigurati da njihovi ljubimci dobivaju dovoljno svake hranjive materije koja im daje energiju za rast, razvoj i sretan život. Imajući to na umu, tim iz DA PET CARE ovdje je kako bi razgovarali o osnovama prehrane kućnih ljubimaca i o tome kako nutricionističko savjetovanje može pomoći kućnim ljubimcima na području Sarajeva.

Hidroterapija

Novost u našoj zemlji je hidroterapija za pse, koju psi mogu isprobati baš kod nas u DA Pet Care. Namijenjena je ponajprije za rehabilitaciju pasa – onih koji imaju problema sa zglobovima i kostima.

Hidroterapija oblik je profesionalne ili fizioterapije koji koristi otpornost na vodu za rehabilitaciju ozljeda i ublažavanje boli. Hidroterapija koristi vodu za rehabilitaciju ozljeda koje vaš pas može imati i za ublažavanje boli. Posebno je korisno za pse koji imaju ozljede kao što su rastrgani ACL, displazija kuka, degenerativna bolest zglobova, artritis , ili psi koji su paralizirani.

Pet taxi

Pet taxi je namjenjen za prijevoz naših klijenata koji borave u našem centru, ali također i za druge kućne ljubimce na području našeg grada.