O nama

U DA PET CARE je tim stručnih ljudi koji su svoju ljubav prema životinjama pretvorili u posao snova. Mi istinski vjerujemo da svaki ljubimac zaslužuje samo najbolje. Vjerujemo da bi nam, kada bismo njih pitali gdje se najviše vole družiti i igrati, rekli da jednostavno obožavaju biti s nama, da vole istraživati i doživljavati nove stvari, vole šetnje i avanture, ali najviše vole upoznavati nove drugare i sklapati divna prijateljstva.

Svi mi imamo ljubimce otkako znamo za sebe, uz njih smo napravili svoje prve korake i s užitkom dijelimo svoje živote s njima.

Stvorili smo mjesto puno ljubavi imajući na umu želje i potrebe pasa. Nudimo sve što je potrebno vašem krznenom članu porodice s dnevnim boravkom za pse, noćenjem, pansionom vikendom i praznicima te uslugama kupanja i hidroterapije.

Profesionalnni uposlenici voljet će vaše ljubimce i brinuti se za njih na najbolji mogući način. Možete vjerovati da će se vaš kućni ljubimac vratiti kući presretan – i najvjerojatnije preumoran – od svih uzbuđenja tokom boravka u DA PET CARE.

Budite sigurni kada svoje ljubimce ostavite na brigu nama, oni su u dobrim rukama. Nastojimo učiniti sve što je u našoj moći da boravak vašeg ljubimca ostane pozitivno iskustvo i zadrži ih.